Apocalipsa cataclismului nuclear final: Mesaj de la Iehova despre 666. Ancient Aliens si Biblia!

August 2, 2020 ByMai toata lumea se teme de sfarsitul lumii, de semnul sau numarul fiarei, 666, sau de Apocalipsa. Ce ar fi daca intreaga viata de pe Terra a fost creata de o alta civilizatie, denumita “Elohim”” in vechile scrieri religioase precum si Ancient Aliens(extraterestrii antici) mai recent, iar liderul acestei civilizatii este un om ca si noi, denumit Yahweh sau Iehova in Biblie? Biblia(Tora) contine de peste 2500 de ori cuvantul “Elohim”, care in vechea limba ebraica inseamna “cei care veneau din cer”.
Cu toate acestea, acest cuvant a fost tradus prin “Dios”, apoi prin “God”, si in cele din urma, ca “Dumnezeu”, aceasta entitate total de neinteles. A venit vremea pentru ca lumea sa afle cu adevarat ceea ce ar urma sa se intample cu noi ca umanitate, daca nu facem ceea ce trebuie, iar in acest video este prezentat un mesaj extraordinar de important in aceasta directie, direct de la liderul Elohimilor, Iehova.

Informatii de contact:
marinescutomita@yahoo.com
0040771756801 (WhatsApp)
https://www.facebook.com/tomirelo

Credit pentru urmatoarele fotografii utilizate in acest video:
WARS, WWII, JAPAN, BOMBING, HIROSHIMA (ATOMIC BOMB)

– – –

MISCAREA RAELIANĂ – CUM a început totul

Acum 25.000 de ani, un popor avansat din spațiu, care ajunsese la o stăpânire perfecta a sintezei ADN-ului, a terraformat pământul, pentru realizarea experimentelor lor de creare a vieții în laboratoare.

Au început cu organisme simple, proiectând progresiv din ce în ce mai multe modele sofisticate de artă vie, până când au reușit să creeze ființele umane, „după chipul si asemanarea lor”.

Urmele acestei capodopere epice a creației pot fi găsite în multe texte antice, inclusiv in Biblie, unde oamenii i-au numit „Elohim”, care este un cuvânt la plural, înseamnănd „cei care au venit din cer”.

Au rămas în legătură cu umanitatea trimițând învățături despre iubire, prin intermediul Profeților (fondatorii marilor religii), care sunt încă în viață pe planeta lor, datorită clonării, secretul vieții veșnice.

În 1945, bombardarea de la Hiroshima a anuntat începutul epocii Apocalipsei, adică a „revelație”, în limba greacă, in care nivelul științei umanității ne poate permite atat înțelegerea originilor noastre în mod rațional și construirea unui paradis pe pământ prin intermediul aplicarii pașnice a tehnologiei, sau folosirea ei pentru autodistrugere, in schimb.

Exact la acel moment, Elohim au decis să-l contacteze pe ultimul lor trimis, Rael, și sa-i încredințeze un mesaj adaptat vremurilor noastre, adresat intregii omeniri.

Cu această importantă misiune în mână, Rael a fondat Mișcarea Raeliană, avand ca scop răspândirea acestor mesaje în întreaga lume și stabilirea, în cele din urmă, a unei Ambasade oficiale pentru a-i întâmpina pe creatorii noștri înapoi pe Pământ, moment in care acestia ne vor putea împărtăși știința lor avansată și cunoștințele lor filosofice.

Pentru mai multe informatii despre acest eveniment extraordinar, puteți descărca mesajele date Rael la: https://www.rael.org/ro/descarcari/ in mod gratuit.

Elohimii i-au oferit lui Rael Maitreya informații cheie despre cum oricine isi poate îmbunătăți viața, care sunt predate în cursul săptămânii Academiilor Raeliene ale Fercirii din întreaga lume, organizate de catre Mișcarea Raeliană. Mii de oameni au avut viața lor transformata de acest avansat antrenament al inteligenței emoționale. Pentru mai multe informatii despre Seminariilor noastre: https://www.rael.org/events/

De asemenea, puteți experimenta învățăturile sale prin videoclipurile disponibile publicului, accesibile prin canalul nostru oficial RaelAcademy, pe YouTube și Facebook.
Profitați de această oportunitate pentru a vă îmbunătăți viața, vizitând arhivele noastre video la:
www.raelacademy.org

– – –

LINK-URI RAELIENE ȘI ALTE ACȚIUNI INIȚATE DE RAEL MAITREYA:

Site-ul oficial al Mișcării Raeliene:
Disponibil în mai multe limbi(si in limba romana).
https://www.rael.org/ro/

Pagina oficială de Facebook a lui Rael Maitreya:
https://www.facebook.com/rael.maitreya

Meditați 1 minut pentru pace:
Campania de meditatie pentru pace și supraviețuire a umanității

Home

GoTopless:
Lupta pentru drepturi constituționale egale ale femeilor si pentru egalitate de gen.
http://www.gotopless.org

Paradism:
Un nou sistem politic, în care toate bunurile și serviciile sunt furnizate gratuit de către
roboți, astfel încât oamenii să-și poată petrece viața împlinindu-se.
https://ro.paradism.org/page.php?8

Pro-zvastica:
Obțineți faptele exacte despre Swastika.
http://www.proswastika.org

Clitoraid:
Restabilirea sentimentului de plăcere pentru victimele mutilării genitale feminine.
http://www.clitoraid.org

Ambasada Elohimilor:
Planuri detaliate și specificații pentru Ambasada menita să-i întâmpine pe părinții noștri din
spațiu, Elohim

NEW homepage

ICACCI:
Un nou calendar non-religios pentru întreaga umanitate
http://www.icacci.org/index.php?en

Original