Mesajul Politic de la Extraterestri (Ancient Aliens)!

August 1, 2020 By“Paradismul este un sistem politic care este similar cu comunismul, dar care nu are niciun “proletariat”. Intr-un sistem paradist, robotii, nanobotii si computerele iau locul proletariatului sau al fortei de munca.

Paradismul se bazeaza pe noile tehnologii, cum ar fi robotica, ingineria genetica si nanotehnologiile.

Toata productia, uneltele, serviciile si resursele care pot fi eficiente fara implicarea niciunui om, pot fi nationalizate.

Nationalizarea intregii productii, a serviciilor si uneltelor furnizate de catre roboti transforma banii in ceva scos din uz, din moment ce aceste produse, servicii si unelte pot fi acum gratis.

Comunismul a dat gres pentru ca insasi existenta unui proletariat a creat ineficiente. Fara motivatia castigului material, populatia nu avea niciun stimulent pentru a munci greu sau pentru a veni cu solutii creative. Productia automatica elimina aceasta problema, deoarece robotii si computerele pot fi programate pentru eficienta 100%. In plus, acestea pot fi mult mai productive si active decat fiintele umane, din moment ce nu au nevoie de odihna, somn sau de timp liber pentru concediu.

Nationalizarea paradista include tot pamantul si toate locuintele, cu exceptia locuintelor familiale.

Intr-un sistem paradistic, politicienii alesi muncesc numai pentru ca sunt dedicati umanitatii. Acestia nu au avantaje financiare sau puteri.

Tot ceea ce poate face o fiinta umana, poate fi facut mai bine de catre roboti.

De aceea, in loc sa munceasca numai pentru bani, fiintele umane pot lasa ca intreaga munca sa fie realizata de catre roboti, si sa-si foloseasca viata pentru a face ceea ce le place- sa creeze, sa faca cercetare si studii, sa se realizeze in arte, sau sa mediteze si sa atinga auto-dezvoltarea. In aceste conditii, lumea va atinge in sfarsit nivelul paradisului. De aceea acest sistem este numit Paradism.

Un sistem paradisic exista deja pe Planeta Elohimilor(Creatorii nostri extraterestri sau ancient aliens din Biblie), si este singurul urmator pas posibil pentru umanitate.

– –

MISCAREA RAELIANĂ – CUM a început totul
 
Acum 25.000 de ani, un popor avansat din spațiu, care ajunsese la o stăpânire perfecta a sintezei ADN-ului, a terraformat pământul, pentru realizarea experimentelor lor de creare a vieții în laboratoare.
 
Au început cu organisme simple, proiectând progresiv din ce în ce mai multe modele sofisticate de artă vie, până când au reușit să creeze ființele umane, „după chipul si asemanarea lor”.
 
Urmele acestei capodopere epice a creației pot fi găsite în multe texte antice, inclusiv in Biblie, unde oamenii i-au numit „Elohim”, care este un cuvânt la plural, înseamnănd „cei care au venit din cer”.
 
Au rămas în legătură cu umanitatea trimițând învățături despre iubire, prin intermediul Profeților (fondatorii marilor religii), care sunt încă în viață pe planeta lor, datorită clonării, secretul vieții veșnice.
 
În 1945, bombardarea de la Hiroshima a anuntat începutul epocii Apocalipsei, adică a „revelație”, în limba greacă, in care nivelul științei umanității ne poate permite atat înțelegerea originilor noastre în mod rațional și construirea unui paradis pe pământ prin intermediul aplicarii pașnice a tehnologiei, sau folosirea ei pentru autodistrugere, in schimb.
 
Exact la acel moment, Elohim au decis să-l contacteze pe ultimul lor trimis, Rael, și sa-i încredințeze un mesaj adaptat vremurilor noastre, adresat intregii omeniri.
 
Cu această importantă misiune în mână, Rael a fondat Mișcarea Raeliană, avand ca scop răspândirea acestor mesaje în întreaga lume și stabilirea, în cele din urmă, a unei Ambasade oficiale pentru a-i întâmpina pe creatorii noștri înapoi pe Pământ, moment in care acestia ne vor putea împărtăși știința lor avansată și cunoștințele lor filosofice.
 
Pentru mai multe informatii despre acest eveniment extraordinar, puteți descărca mesajele date Rael la: https://www.rael.org/ro/descarcari/ in mod gratuit.
 
Elohimii i-au oferit lui Rael Maitreya informații cheie despre cum oricine isi poate îmbunătăți viața, care sunt predate în cursul săptămânii Academiilor Raeliene ale Fercirii din întreaga lume, organizate de catre Mișcarea Raeliană. Mii de oameni au avut viața lor transformata de acest avansat antrenament al inteligenței emoționale. Pentru mai multe informatii despre Seminariilor noastre: https://www.rael.org/events/
 
De asemenea, puteți experimenta învățăturile sale prin videoclipurile disponibile publicului, accesibile prin canalul nostru oficial RaelAcademy, pe YouTube și Facebook.
Profitați de această oportunitate pentru a vă îmbunătăți viața, vizitând arhivele noastre video la:
www.raelacademy.org
 
– –
LINK-URI RAELIENE ȘI ALTE ACȚIUNI INIȚATE DE RAEL MAITREYA:
 
Site-ul oficial al Mișcării Raeliene:
Disponibil în mai multe limbi(si in limba romana).
https://www.rael.org/ro/
 
Pagina oficială de Facebook a lui Rael Maitreya:
https://www.facebook.com/rael.maitreya
 
Paradism:
https://ro.paradism.org/page.php?8

Original