ConspiracyIlluminati

ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ | "Η θλιβερή αλήθεια που δεν παρατήρησες… "

October 9, 2019 ByΣημείωση1: Ο Παντελίδης δεν γνώριζε τίποτα για όλα αυτά.
Σημείωση2: Τα νούμερα που βγαίνουν είναι εντελώς τυχαία και “αυτοί” πράττουν με βάση την τυχαιότητα αυτών των νούμερων.

Για παράδειγμα

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΛΟΜΑΝΟΣ=1280 = 2018
Εαν ο Γιώργος Καρλομάνος έχει πολύ μεγάλη επιρροή στο λαό, δύναται να θυσιαστεί με βάση αυτή τη τυχαιότητα το 2018.
ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορεί όμως να προβλέψει το πότε κάποια μεγάλη προσωπικότητα θα θυσιαστεί καθώς θα πρέπει να ελέγθούν εκατομμύρια συμπτώσεις, πέρα από τον λεξάριθμο του ονόματός του, επομένως μόνο (a posteriori) εκ των υστέρων μπορούμε να καταλάβουμε τι συμβαίνει, όταν τα γεγονότα έχουν πια γίνει.

“Αυτοί” δηλαδή ακολουθούν την τυχαιότητα και πράττουν με βάση αυτή.
Από τις εκατομμύρια συμπτώσεις “αυτοί” ακολουθούν μερικές από αυτές.
Για να προβλέψει κανείς τις κινήσεις τους, θα πρέπει να διαχωρίσει τις λίγες αυτές συμπτώσεις από τις εκατομμύρια, πράγμα αδύνατον.
Ακόμη και εαν κάποιος τις διαχωρίσει πάλι δεν θα μπορεί να προβλέψει καθώς δεν θα ξέρει πως να τις εξηγήσει, γιατί μετά μπαίνουν στο πλαίσιο άλλες εκατομμύρια εξηγήσεις για τις λίγες αυτές συμπτώσεις.

Σημείωση3: Ο Παντελίδης δεν προοριζόταν για ηγέτης.
Το μόνο που είχε ήταν η “επιρροή του Ηγέτη”.
Μονάδα μέτρησης της “πνευματικότητας” για “αυτούς” είναι η ποσοτική μεταβλητή ΕΠΙΡΡΟΗ (Ε). Όσο μεγαλύτερη η επιρροή τόσο μεγαλύτερη και η “πνευματικότητα” .

Όποιος έχει μεγάλη τιμή Επιρροής και συγκεκριμένα πάνω από μια συγκεκριμένη τιμή (πλαφόν), βγαίνει απ’ τη μέση αφήνοντας κενή την κορυφή γιατί μόνο ο “Τελικός Ηγέτης” μπορεί να έχει τόσο μεγάλη τιμή επιρροής (Ε).
.

[Να έχεις ΘΈΑ στην Ερεσσό () την ώρα που θα σου πω.]
ΩΡΑΊΑ-ΕΡΕΣΣΌΣ-ΈΔΕΣΑ-ΣΈΤ
ΚΑΎΜΑ
0832

Original20 Comments on "ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ | "Η θλιβερή αλήθεια που δεν παρατήρησες… ""

 1. Ak Official
  October 9, 2019

  Egw stin korfi tis piramidas pantelo vlepo akoma........................Kai skoteinos ygetis na erthei pali stin korfi thane..o skotinos tha katsei apokato na mathenei

 2. xx_red face_xx 9
  October 9, 2019

  Αν όλα αυτά είναι αλήθεια τότε και ο Σον μποϊ λέει αλήθεια

 3. Tasos gk
  October 9, 2019

  Ο Παντελής αλάνια ήταν νεκρός πριν μπει στο αμάξι..Οι κλοσες που είχε μέσα ήταν ναρκομενες..αλλος έβαλε πέτρα η cruise control στο Γκάζι καί καρφώθηκε το αμάξι.. λογικό να τον φάνε.. είχε κλείσει όλα τα μαγαζιά.. αρε παντελό μας λείπεις

 4. Greek Xioymor
  October 9, 2019

  Άλλη μία τυχαία σύμπτωση που δέν παρατηρήσες κάνεις τό τραγούδι Με τίτλο
  λιώμα σε γκρεμό έχει χρονική διαφορά με τόν θάνατο τού 3 χρόνια καί μία ημέρα τώρα πόσο τυχαίο είναι αυτό δεν ξέρω!!

 5. Τα λεει τωρα ο sin boy μαλακισμενα και τα ελεγε και ποιο παλια ο πατερ Κλεομένης ολα αυτα για τους μασονους και τους illuminati! Να δω τωρα αν θα γελατε με τον πατερ κλεομενη

 6. BarkMatter
  October 9, 2019

  Ένα πράμα ξερω..Τον Παντελίδη τον καταράστηκαν όλοι οι μουσικοί της χώρας που έβλεπαν το λαϊκό τραγούδι να πιάνει πάτο.

 7. to burger
  October 9, 2019

  o pantelidis eine o Tupac ths elladas

 8. gewrgia Restivaki
  October 9, 2019

  Anatrixiase olh m h zwiii

 9. Bonjour Bonjour2
  October 9, 2019

  Όσοι δεν συμφωνούν ειλικρινά μάλλον δεν θέλουν να πιστέψουν τι γίνεται η μάλλον γουστάρουν οι μαζοχες αφεντικά και τον έξω από εδω.

 10. Bonjour Bonjour2
  October 9, 2019

  Δυστυχώς είναι όλα αλήθεια.ξυπνηστε παιδιά μας έχουν κάνει όλους πιόνια.

 11. Τελικά η Ιλλουμινάτοι τον έφαγαν ;

 12. Th enoeis thisia

 13. κωvstantinos βλαχos
  October 9, 2019

  εγώ δεν σύμφωνο με το καρα γιατί είναι άνθρωπος που δεν θα πειράζαι κανέναν. Εχεις απόλυτο δίκιο και συμφωνώ απόλυτα με όσα λες απλός πρόσεχε (χτύπα ξύλο) μην στην φέρουν και σε σένα επειδή λες απλά την αλήθεια

 14. Anubis Romo
  October 9, 2019

  Εντάξει παιδιά εγώ το παρατήρησα πείτε με τρελό, πείτε ότι θέλετε αλλά πέρα από τη φωτιά στο μάτι ο ιδιοκτήτης του καναλιού έχει κρυμμένα μηνύματα και για τους αιγύπτιους θεούς
  [Να έχεις ΘΈΑ στην Ερεσσό () την ώρα που θα σου πω.]
  ΩΡΑΊΑ-ΕΡΕΣΣΌΣ-ΈΔΕΣΑ-ΣΈΤ
  ΚΑΎΜΑ 0832

  ΩΡΑΊΑ = ΩΡΟΣ Θεός
  ΕΡΕΣΣΌΣ = ΟΣΣΕΡΕΣ = ΟΣΙΡΙΣ Θεά
  ΈΔΕΣΑ = ΕΣΕΔΑ = ΙΣΙΔΑ Θεά
  ΣΈΤ = ΣΕΤ Θεός
  Το ενδιαφέρον είναι πως ο Θεός ΣΕΤ εκδιώχθηκε απ'τους τρεις άλλους Θεόυς όπως και με τον άνθρωπο που έφτιαξε αυτά τα βίντεο τον κυνηγήσαν και αγνοείται η τύχη του, άρα μήπως ο ΣΕΤ = ιδιοκτήτης καναλιού?? δηλαδή ο εαυτός του?
  ΚΑΎΜΑ
  Το 0832 μάλλον εάν το δούμε με γράμματα είναι 0832 = 0θες = θεός και ίσως εννοεί ΚΑΥΜΑ απ'τον Θεό? Δε ξέρω...

 15. Pipon 06
  October 9, 2019

  Καλά τα λέει ο Σον μποι

 16. Explosion Bubble
  October 9, 2019

  Μάγκες θα σας πω κάτι. Ο Παντελής έφυγε. Το παρελθόν δεν γυρίζει πίσω. Ο μόνος τρόπος για να θυμόμαστε τον Παντελή αλλά και να του δείχνουμε πως τον αγαπάμε ακόμα, είναι να ακούμε τα τραγούδια του. Τώρα, αν κάποιοι βάλθηκαν να τον σκοτώσουν επειδή άρχισε να κελαηδάει για κάτι που δεν πρέπει ή επειδή άρχισε να λέει για πολιτικά-διπλωματικά ζητήματα βλέπε ''Ήσουν μια γκόμενα από τα κατεχόμενα'' κτλ. δεν πειράζει. Ότι και να έγινε, όσοι μπλέχτηκαν και λοιπά κάποια στιγμή ίσως στο τέλος της ζωής τους μετανιώσουν και ζητήσουν συγχώρεση. (Προσωπικά, δεν πιστεύω πως υπήρχε κάποιο συμβόλαιο θανάτου και άλλα τέτοια, ας το ξεκαθαρίσω αυτό) Δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Άλλωστε αν δεν υπάρχουν απτά, χειροπιαστά στοιχεία για κάτι δεν μπορείς να κατηγορήσεις κανέναν για τίποτα. Έτσι έχουν τα πράγματα. Τώρα, οι αναλύσεις αυτές με ανάποδα μηνύματα, αριθμούς, ημερομηνίες, περίεργες συμπτώσεις στους στίχους, στις καταστάσεις και λοιπά είναι λίγο φθηνές και νομίζω αποπροσανατολίζουν τον κόσμο από την ουσία. Τον θάνατο ενός ανθρώπου.
  Η ύπαρξη τεκτόνων και άλλων μυστικών οργανώσεων, υπηρεσιών (όπως θέλετε πείτε τες) και λοιπά είναι γνωστή. Η ύπαρξη τεκτόνων ή μελών άλλων υπηρεσιών σε πολλές θέσεις κλειδιά σε οποιονδήποτε τομέα είναι γνωστή. Καθήκον του κόσμου είναι να μην ακούει ή να μην τρώει (και μεταφορικά και κυριολεκτικά)την κάθε παπάτζα που του σερβίρει το ''σύστημα''. Ποιο είναι το σύστημα όμως; Έχετε αναρωτηθεί ποτέ ποιοί είναι το σύστημα;;; Το σύστημα κύριοι είναι οι άνθρωποι που από το πρωί μέχρι το βράδυ σκέφτονται το προσωπικό τους συμφέρον με όποιο κόστος. Σύστημα είναι όσοι από το πρωί μέχρι το βράδυ δεν έχουν τίποτε άλλο στο μυαλό τους από την επίτευξη του μοναδικού σκοπού της ζωής τους, την απόκτηση χρημάτων. Ούτε φήμη, ούτε δόξα, ούτε τίποτε άλλο. Ακόμα και ένας απλός άνθρωπος όπως ο άνθρωπος που σας μιλάει τώρα μπορεί να είναι μέρος του συστήματος. Δεν χρειάζεται να έχεις υψηλή θέση, να είσαι τέκτονας, να είσαι οτιδήποτε. Το σύστημα, αυτός ο πολύ γενικός όρος που έχει δημιουργήσει η γνώμη των ανθρώπων (είτε σε υψηλή είτε χαμηλή τάξη) έχει μόνο μια αξία, το χρήμα. Και σκοπός του συστήματος είναι να βάλει στο μυαλό των ανθρώπων την ιδέα πως από την στιγμή που γεννιέται ένας άνθρωπος μέχρι το τέλος πρέπει να σκέφτεται το χρήμα και πως θα το αποκτήσει.
  Κύριοι, η αγάπη δεν υπάρχει στον κόσμο, μόνο το χρήμα υπάρχει και όσοι είναι αρκετά τολμηροί να ζήσουν μόνο με απλή αγάπη σύντομα θα αντιμετωπίσουν την οργή του συστήματος. Καλή συνέχεια σε όσους θέλουν να ζούν μόνο με αγνή αγάπη και να χρησιμοποιούν το χρήμα μόνο για να καλυτερέψουν την καθημερινότητά τους μη ζητώντας πράγματα που είναι πάνω από τις δυνάμεις των συνανθρώπων τους και ενίοτε τους πάνε πίσω. Αυτά φίλοι μου, ελπίζω να μην σας κούρασα με το μακροσκελές αυτό κείμενο. Γειά σας!

 17. King
  October 9, 2019

  παρατηρησε κανεις το τελος της περιγραφης???Ειναι πολυ περιεργο!!!

 18. pavfil
  October 9, 2019

  Λες να έχουν βαλει στο μάτι τον Αντετοκουμπο? Στο NBA έχει φτασει πιο ψηλα απο όλους. Θυμηθείτε και την ιστορια με το θανατο του Ντραζεν Πετροβιτς παλι απο τροχαιο με 2 κοπελες που επεβαιναν. Με τη νταλικα που προσεκρουσε. Πολυ υποπτο και αυτο.

 19. kurt cobain
  October 9, 2019

  Οταν λες τελικός ηγέτης εννοείς ΠΟΥ;;;;στην πίστα;;;;;τα χεις μπερδέψει λίγο μου φαίνεται δεν νομίζω να τους ενδιαφέρει τόσο το κομμάτι των μουσικών μικρά πιόνια είναι που τους κάνουν ότι θέλουν!!εξήγησε μου σε παρακαλώ τι εννοείς και αν είναι εύκολο να δώσεις κάποιες από τις πηγές σου..Για παράδειγμα που ξέρεις εσύ ότι ο παντελιδη ήταν η θυσία με αριθμό 1982;;;υπάρχουν κάποια κενά που με προβληματίζουν στο βίντεο σου.κατ τα τα άλλα καλή δουλειά

 20. The Roi -
  October 9, 2019

  gamw thn psyxh mou anatrixiasa se auto me to liwma ston gkremo


Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published. Required fields are marked *