ConspiracyIlluminati

The Illuminati (2005) All Conspiracy No Theory / part 2 + BG SUBS

June 9, 2019 ByДокументалният филм „Илюминати” разобличава глобалната мрежа от тайни общества и родствени кралски фамилии, посветени на демонско поклонение!

Маркус Ален от списание „Нексус” описва филма като „умопомрачаващ” и той вдействителност е такъв! Става ясно, че цялата политическа система на САЩ и Великобритания (България) се контролира от един малък елит от окултисти, заклели се във вярност на „Всевиждащото око” на Луцифер! Повече от два века аристокрацията на Англия и САЩ е била замесена в тайни сатанински общества и е заемала всички важни позиции във властта, политическите организации, медиите и военните служби!

Филмът „Илюминати” показва исторически документи, снимки и кадри, които грабват зрителя на дълго пътешествие във времето — от убийството на Джон Кенеди, през черните години на двете войни в Залива, до президентските избори в САЩ през 2000 и 2004 г., манипулирани от тайното сатанинско общество „Череп и кости”, в което членува фамилията Буш!

Показани са и кадри от Бохемската гора в северна Калифорния, заснети със скрита камера от Алекс Джоунс, разкриващи езическия и сатанински ритуал на образно човешко жертвоприношение на Бохемския клуб — церемония, на която са присъствали година след година американски президенти, вицепрезиденти и индустриални магнати от най-големите световни корпорации.

Филмът „Илюминати” ще ви отведе в Тибет, окупиран от Китай, нацията, която Буш описва като „най-предпочитаната страна от Америка”. Ще видите заснети кадри как китайските нашественици бият и тероризират тибетските монаси.

Ще научите също, че членове на британската кралска фамилия са принадлежали към зловещата хитлерова организация СС, че в самия Уестминстърски дворец — дом на британския парламент, се намират масонски храмове, и че кралицата на Англия е гранд-патронеса на международното масонство.

Филмът „Илюминати” разкрива потресаващи факти за сатаниста Алистър Краули, масонството и британското кралско семейство. Ще видите истински кадри от тайно заснета церемония на посвещение във вътрешния двор на централата на сатанинското общество „Череп и кости”!

„Ню Йорк Газета” пише за „Илюминати”: „Филмът е едно невероятно разкритие за връзките на британското кралско семейство с нацизма, черната магия и тайните масонски общества”.

Original5 Comments on "The Illuminati (2005) All Conspiracy No Theory / part 2 + BG SUBS"

 1. Емича хд
  June 9, 2019

  Не случайно сатанистите извършват строго определени ритуали,включващи определени звуци,места,цветове и определени устни изказвания.
  Те не мислят:Би било хубаво да кажем това или Имате ли го в червено ?
  Не,не,Това се прави,защото всичко в нашата реалност е вибрация.
  Съзнанието е вибрация,всичко е вибрация.
  По този начин функционира и астрологията.
  Когато се родим,позицията на планетите е определяща,те изпращат вибрации,които влияят на полето на трептене,в което се раждаме и затова сме повлияни по различен начин в различните периоди на годината.
  Те разбират това и постоянно манипулират тези полета на трептене,за да манипулират нас.
  Тези ритуали не са само традиция.
  Нека вземем за пример масоните.
  Ако попитате повечето масони,ще ви отвърнат,че те никого не манипулират.
  А ако ги попитате за техните ритуали,ще ви кажат:О,не знаем.
  Прави разни глупости,носим странни дрехи заради някаква традиция.
  Понякога има хубава вечеря.
  Те не осъзнават,че тези ритуали на посвещение се изпълняват,за да повлияят на участниците по строго определен начин,който позволява на съществата от другото измерение,които са част от фолклора на народите по земята вече хиляди години,да извършват това обладаване от демони.
  Това са духовни същества,които съществуват отвъд възприятието на петте сетива.
  Поради потискането на знанието за нашия произход,нашето манипулиране се превръща в детска игра.
  Например,хората гледат и си мислят,че виждат всичко.
  Не,не,виждат само една малка част от реалността!
  Виждат малък честотен диапазон,който е достъпен само за петте сетива.
  Например,ако пуснете радио 1,слушате него,не радио 2.
  Ако,имаше котка тук,тя можеше да реагира на уж празното пространство.
  Но,за нея не е така,защото тя има по-голям диапазон на усет.
  Точно отвъд диапазона на петте сетива има същества,които манипулират тази реалност на петте сетива,именно чрез тези тайни общества.
  И един от ключовите моменти на общение на тези същества,е по време на сатанинските ритуали и срещи,когато чрез ритуала се създава такова вибрационно поле,позволяващо психически и мисловно обсебване на тези хора.
  За това се срещат много хора,които са познавали известни политици в началото на кариерата им и биха казали : Този човек не е същия,когото познавах !
  Духовно и емоционално е така заради това обсебване.
  Много хора твърдят,че това е измишльотина и че може да е ставало в Вавилон,но не и днес.
  моля ви се !
  Тази мисъл е най-добрият защитен механизъм на тази конспирация !(КОЛКО ПРАВИЛНО ОБЯСНИ ПИЧА НЕЩАТА ! )

 2. Loraa Desire
  June 9, 2019

  може ли линк към първа част, че не мога да я намеря?

 3. krum stavrev
  June 9, 2019

  Разтълкувайте ми това -Каква е връзката между Джордж Буш и философът Хегел (на картината е той)?....щот не вдевам....моля!

 4. ko va ebe
  June 9, 2019

  добре де бяха ми нужни 21 секунди,за да изгледам и да се спра,пак филмче с измислени конспирации и глупости,луцифер бил господ на масоните-олеле....просто нямам думи честно.Чудя се дали някога ще се намерят хубави и читави филми за масони и илюминати,или ще продължавам да чета книги

 5. Celestica Demonix
  June 9, 2019

  37:08 Каква е връзката между Джордж Буш и философът Хегел (на картината е той)?


Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published. Required fields are marked *