ConspiracyIlluminati

APA MK ULTRA? *SERAM* | ILLUMINATI CONSPIRACY DI DUNIA (THE TRUTH) *REAL ILLUMINATI VIDEO*

April 9, 2019 By



Meed explain some MORE parts pasal the Illuminati & Introduce kat the Broheems apa itu MK Ultra.

Hi Broheems! Please Tekan Button Subscribe kalau belum, lepastu tekan Button Bell tu (Make sure Enable) Dont forget untuk Hit LIKE! and please support this channel for future content. Thank You for being here! Feel free to share and Comment anytime. Lets Grow This Channel Together! All of us. -PrinceMeed-

PURCHASE TRONSMART WIRELESS SPEAKERS:
Shopee Malaysia: http://bit.ly/2A9mesz

Follow me on Twitter – https://twitter.com/princemeedonly
Facebook Page – https://www.facebook.com/princemeedDOWH/
Instagram – https://instagram.com/princemeedonly/

Original



48 Comments on "APA MK ULTRA? *SERAM* | ILLUMINATI CONSPIRACY DI DUNIA (THE TRUTH) *REAL ILLUMINATI VIDEO*"

  1. Time Lapse
    April 9, 2019

    Princemeed = Shane Dawson

  2. Awi Sintaro
    April 9, 2019

    Best non-gamers channel in Malaysia . Keep it up bro .

  3. vi king
    April 9, 2019

    eminem ada cakap dalam lagu dia lucky you ft joyner lucas " I done win a couple grammy but I sold my soul to get them" ๐Ÿ˜Ÿ

  4. Meor apex Yz15
    April 9, 2019

    Gile2

  5. s.N.Linda Feerlyn
    April 9, 2019

    Di Malaysia,ada juga selebriti/artis yg terjebak dgn benda2 ni.Someone inform,boleh nmpk dr cara mereka bergambar.Die pun de bgtau,tgk bakat suam2 kuku tp tetbe meletop..Tu je lah yg aq nak share.

  6. Haziq Azhan
    April 9, 2019

    wah..tengok vedio ni dengar guna ear phone...memang dapat seramnya...

  7. Amir Ahmad
    April 9, 2019

    Mk ultra. Dafuk this guys..scariestt shit

  8. Ismail Koyak
    April 9, 2019

    Patut review video sidang media lpas neil amstrong kononya blik dr bulan.nmpk sgt kne mk ultra

  9. Ismail Koyak
    April 9, 2019

    Last2 dah x tahan,itu yg pakat bunuh diri tu..

  10. Caldkein
    April 9, 2019

    Ada kospirasi mengatakan kanye west yg sekarang ni klon bukan yg asli

  11. Okay you guys hahaha comel comel

  12. Mohd Ashraf
    April 9, 2019

    Yeah

  13. Ashriq Riq_03
    April 9, 2019

    Seram dooo

  14. Fahmi _
    April 9, 2019

    mantappp

  15. Dayang Farhana
    April 9, 2019

    Meed , aku ikut kau dh lama... vdeo ko skrg mkin best. And nk ckp i like your voice ๐Ÿ˜…

  16. hello sydney
    April 9, 2019

    take care of ur health.

  17. Nuzli soleh
    April 9, 2019

    APA DIKALANGAN PARA PEMIMPIN DLM NEGARA ADA JOIN ILLUMINATI NI KE...

  18. Faris Ghazali
    April 9, 2019

    Tak suke conspiracy

  19. ashahao_o seventeen
    April 9, 2019

    Aku je ke baru tengok

  20. ShaM LiN
    April 9, 2019

    meed bila video baru nk keluar

  21. haziq vip
    April 9, 2019

    U punya content mmg power๐Ÿ‘๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ

  22. afiq sully
    April 9, 2019

    Youโ€™re lucky because the higher power doesnโ€™t even bother to see your video..

  23. Cameliaaa Haris
    April 9, 2019

    Still confuse Cardi B illuminati ke?

  24. Jeff Jeffri
    April 9, 2019

    Fuck illuminati

  25. Adamfitri Adamfitri
    April 9, 2019

    You the best bro , teruskan merungkai misteri pelik dunia ๐Ÿ˜Š

  26. Aiman 10
    April 9, 2019

    Tapi bang saya tengok kat web dh ada jual protection untuk bende ni boleh percaya ke

  27. ANONYMOUS MALAYSIA
    April 9, 2019

    what number momo give me
    whatsapp me number momo
    whatsapp me
    i hope u whatsapp me
    0174181340

  28. ANONYMOUS MALAYSIA
    April 9, 2019

    what number momo give me
    whatsapp me number momo
    whatsapp me
    i hope u whatsapp me
    0174181340

  29. Azizi Time
    April 9, 2019

    meed go on . kitorang support u bro

  30. Christo Denver
    April 9, 2019

    Kekadang menyampah gak ayat dia ni . Cer straight je melayu tu . Ni kau kasi mix2 buat pala wa pening

  31. Ilman Azmi
    April 9, 2019

    Conspiracy+mk ultra to illuminati to antichrist

  32. Miyo Al-Kelantani
    April 9, 2019

    Saya nk tahu perkaitan iluminati dengan HAARP

  33. Must Not Fap
    April 9, 2019

    MK ultra ni boleh kawal people mind dari jauh ke bro ? Sebab semua org nak sebut perkara benar akan jadi lag

  34. Arif Zain
    April 9, 2019

    macam mana bro tahu proses nak jadi hamba iluminati ? siap kena ikat lah bagai ni .. mana sumber bro .. curious nk tahu

  35. mhd YouTube
    April 9, 2019

    Macam tu ronaldo Ade tk?

  36. Amy Pantai
    April 9, 2019

    Bro you kena save kan diri you sebelum mereka buat apa ii kat you baik you save you self

  37. pico pico
    April 9, 2019

    Bole tak ceritakan about BTS? yah I'm fans of them , but I want to know dorang ade kene mengene ngn Illuminati pejadah semua ni?

  38. Muhammad azwan shah
    April 9, 2019

    Aku minat jimmy carry tapi aku tak suke dgn ilumanati come on

  39. salah parking
    April 9, 2019

    Cris angel ahli silap mata juga geng iluminati

  40. Liya stafa
    April 9, 2019

    Ko rase kat malaysia ni.. arwah toknan menteri sarawak.. die the best n d sygi..bnyk dh pengorbanan die. Die bersuara seolah2 kami d srwk ni dh lapang dada.. Tba2 masok hospital.. sakit jantung. Ko rase tu ape? Maaf la mmpertikaikn kematian beliau..

  41. Amirul daniel khoo
    April 9, 2019

    Spe ketua illuminati sekarang?

  42. hazim ainuddin abdullah
    April 9, 2019

    tak sihat tu sbb byk isap weed bro.. hahaha

  43. IniTom Travel Channel
    April 9, 2019

    Dekat Instagram pun dah ada page untuk illuminati ahli....dah beberapa org invited sy utk join and follow their page. Especially dia org mengasut kita utk buat duit banyak....so hati2 kat Instagram ngan profile members illuminati nie....

  44. martono Ishak
    April 9, 2019

    penyanyi kpop pon ada yg join aku rasa. tiba2 je jdik famous kat U.S

  45. Pauzi PAFS
    April 9, 2019

    Brother ni memang berani a. aku takut ape ii jadi kat die

  46. Saya Ammar
    April 9, 2019

    bro lagu lily - alan walker

  47. Lelasari Lela
    April 9, 2019

    Buat" video begini ndk kena ka atau apa ka kena sappuk

  48. putera anas
    April 9, 2019

    Ada tak bukti parut mk ultra tu


Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published. Required fields are marked *